?

Log in

No account? Create an account
Поддержать блог Максима Мировича: Перевести денежку

Максим Мирович

Кораблю безопаснее в порту, но он создан для океана


Previous Entry Share Flag Next Entry

Наваградскi дэсерт.

Нешта стала модна выкладваць фоткi з ежай. Як не адчыню блог пра вандроўкi - ежа ды ежа ва ўсiх:)

Мабыць, трэба таксама адзiн здымачак запосцiць.

kafe


Кавярня ў Наваградку. На здымку - салодкiя (дэсертныя) блiнцы з морквай ды цукровай пудрай - нечакана вельмi смачныя.

На днях - падрабязны пост пра Наваградак.

promo maxim_nm august 1, 2012 15:32
Buy for 500 tokens
Привет! Давайте знакомиться — меня зовут Максим Мирович, я топ-блогер "Живого Журнала":) Уже несколько лет я веду блог maxim_nm на платформе Livejournal, который стал одним из самых популярных и посещаемых блогов рунета. Я пишу о путешествиях, индустриальном…

  • 1
maksim_l March 13th, 2013
Праўду кажучы, звычайна фатаграфуюць не такую ежу.

maxim_nm March 13th, 2013
Фатаграфуюць нават брудныя талеркi:)

maksim_l March 13th, 2013
Гэта асаблівыя выпадкі, як напрыклад свініна пад маянезнай шубай, для сакавітасці... кажу як удзельнік шмат якіх кулінарных і фота-кулінарных суполак. Вядома, можна зважаць і на вычварэнцаў.

maxim_nm March 13th, 2013
Я, шчыра кажучы, увогуле не вельмi разумею людзей, якiя з кожнай паездкi выкладваюць фоткi стала.

maksim_l March 13th, 2013
Хто цікавіцца ежай, то разумее. Напрыклад, вельмі цікава ўбачыць гуляш у Венгрыі, нават з розных яе рэгіёнах, або венскі шніцаль ці захер з Вены, макароны з Парыжа, нават знешні выгляд дае шмат інфармацыі, не кажучы пра разрэз :) і каментары дэгустатара. Цікава таксама сервіроўка, прыёмы аздаблення страў і інш.

maxim_nm March 13th, 2013
Ну, калi гэта зроблена на такiм прафесiйным узроўнi - то так. Я маю на ўвазе звычайныя турыстычныя "я ў макдаку".

maksim_l March 13th, 2013
Вычварэнцы :) Ваша фота таксама дало шмат інфармацыі, але не скажу каб радаснай :) Спадзяюся, морква была з яблыкам ці прынамсі з карыцай і цытрынавым сокам?

maxim_nm March 13th, 2013
Ужо не памятаю (было каля двух месяцаў таму) - але смак даволi прыемны, незвычайнае адчуванне ад гароднiны менавiта як ад дэсерта.

Дарэчы, буду рады спасылкам на якасныя ды прафесiйныя здымкi з кавярняў (суполкi, блогi) - гэта мяне цiкавiць:)

Edited at 2013-03-13 12:04 pm (UTC)

maxim_nm March 13th, 2013
Дзякуй! Дадаў у закладкi.

lipen March 13th, 2013
А колькі блінцоў было спачатку?)

maxim_nm March 13th, 2013
Адзiн, здаецца, i быў.

  • 1